Läs villkoren innan du placerar order på www.mylapel.se. Genom att beställa från www.mylapel.se godkänner du försäljningsvillkoren.

BEKRÄFTELSE:
När vi har mottagit din beställning, kommer du att få en automatisk e-post som bekräftar din beställning. Vi förbehåller oss rätten och inte göra en leverans om inventeringen var fel vid tiden för mottagandet av ordern. Om vi inte har möjlighet att leverera i enlighet med villkoren i orderbekräftelsen kontaktar vi dig och ger dig möjlighet att annullera ordern.
 


TULL- OCH IMPORTSKATTER:

Det blir ingen tull eller importskatter när du handlar från MyLapel.


BETALNINGSMETODER:

Stripe
Stripe erbjuder säkra betalningar, där du kan välja att betala med VISA, Mastercard eller American Express.


PayPal
PayPal erbjuder säkra betalningar, där du kan välja att betala med ditt PayPal-konto eller med andra kort. Du kommer att omdirigeras för att slutföra din beställning när du checkar ut, all information är krypterad med SSL-kryptering, som förhindrar obehörig åtkomst till dina kortuppgifter. Mer information om PayPal finns på www.paypal.se

PRISER:
Vi förbehåller oss rätten att justera om priserna är felaktig. Priserna som visas på webbplatsen är i norska kronor (NOK). Alla priser på den svenska webbshopen er exklusive moms.

LEVERINGSMETODER:

Order skickas som A-post fra Norge med Posten. Ett e-postmeddelande skickas till dig när paketet skickas från vårt lager i Norge.

LEVERANSSTID OCH KOSTNADER:

Varor kommer i allmänhet att skickas inom två arbetsdagar, måndag till fredag. Leveranstiden kan vara längre under rea och under semestern.

Frakt er gratis över hela världen för alla order. 


Sverige: 2-5 arbetsdagar 
Europa: 2-8 arbetsdagar
Resten av världen: 4-14 arbetsdagar

ÅLDERSGRÄNSER:
Vi har 18 års åldersgräns på kreditköp

RETUR AV VAROR:

EU-lagen ger dig rätt att ångra ditt köp. Ångerrätt gäller varor och vissa tjänster. Ångerrätt förutsätter att du inom 14 dagar efter att du fått leveransen ger oss meddelande om detta.Om du inte har fått retursedel antingen i orderbekräftelsen eller vid leverans av produkter, förlängs tidsfristen till tre månader. Att ångerrätt skall tillämpas, måste produkten levereras oss i praktiskt taget samma skick som du fick det. Alla produkter måste returneras till oss inom en rimlig tid. Alla returer måste betalas av dig. Du har risken för transport tillbaka till oss. Vi är skyldiga att betala tillbaka till dig vad du betalat inklusive porto för leverans till dig. Detta gäller endast när hela köpeskillingen återförs. Återbetalning kommer att ske inom fjorton dagar efter vi har mottagit produkten från dig. Produkten returneras till oss i dess originalförpackning, tillsammans med retursedeln. Mer information om hur du använder sin ångerrätt, uppgav retursedel.

FÖRETAGSINFORMATION:
Webbplatsen www.mylapel.se ägs av Ole-Christian Torp.

Norsk org.nr. ENK 914 633 982 MVA

MyLapel

Øvre Korskirkeallmenningen 18
5017 BERGEN
NORWAY

Frågor kan ställas till:
Ole-Christian Torp, hello@mylapel.se